Militari români, la etapa de luptă în mediul urban, în Ungaria

2297
Militari români, la etapa de luptă în mediul urban, în Ungaria - ungaria-1570386909.jpg

Articole de la același autor

În contextul activităților de instruire din Ungaria, militarii Batalionului 191 Infanterie "Colonel Radu Golescu" s-au antrenat în condiții apropiate realității câmpului de luptă. Instruirea s-a axat pe lupta în mediul urban, creând posibilități de dezvoltare și perfecționare a deprinderilor necesare ducerii acțiunilor ofensive și defensive în conformitate cu mediul operațional actual, informează forter.ro. 


S-au exersat și aplicat diferite tehnici, tactici și proceduri, punându-se accent pe interoperabilitatea, cooperarea și creșterea coeziunii structurilor. De asemenea, în cadrul modulului de pregătire, militarii români și maghiari au organizat competiții sportive, în vederea întăririi coeziunii și relațiilor interpersonale dintre militari. 


XXX 
Un detașament compus din 45 de militari ai Batalionului 191 Infanterie "Colonel Radu Golescu" a participat, în perioada 23 septembrie - 4 octombrie, la exercițiul "Wise Foresight 19", organizat la Ujdorogd (Ungaria). 
"Wise Foresight 19" are ca obiective antrenarea militarilor români și maghiari în planificarea, conducerea și executarea operațiunilor de menținere a păcii, conform standardelor NATO, și menținerea interoperabilității în vederea desfășurării, în comun, a unor eventuale misiuni sub egida ONU. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4959 secunde