X
X
Mai multe ştiri online:

Militari americani, felicitați de conducerea MApN

Ştire online publicată Sâmbătă, 27 Iunie 2020. Autor: Sorin MIHALACHE
Ministrul Apărării naționale, Nicolae Ionel Ciucă, și șeful Statului Major al Apărării, general-locotenent Daniel Petrescu, au conferit embleme de onoare atașatului militar al Statelor Unite ale Americii la București, colonelul Scott A. Weston, precum și locotenent-colonelului Casey Drew Shuff și maiorului Aaron David Selph, din Biroul de cooperare militară al SUA, în cadrul unei ceremonii organizate, joi, 25 iunie, la sediul MApN.

Distincțiile au fost conferite militarilor americani, aflați la final de misiune în România, în semn de apreciere pentru contribuția adusă la ridicarea prestigiului Armatei României și la dezvoltarea și consolidarea relațiilor bilaterale dintre cele două state aliate și partenere, informează Biroul de presă al MApN.

Ceremonia s-a desfășurat în contextul aniversării, în această perioadă, a 140 de ani de relații diplomatice între România și Statele Unite ale Americii, cooperarea dezvoltată de cele două țări în cadrul NATO, în misiunile din Afganistan, sau în regiunea de interes strategic a Mării Negre.

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.4472 secunde