Militar din Medgidia, de ziua lui, în misiune în Afganistan. "Gândurile mele sunt alături de familie!"

807
Militar din Medgidia, de ziua lui, în misiune în Afganistan.

Articole de la același autor

Sublocotenentul Ștefan Cristea, din Batalionul 911 Infanterie "Capidava" Medgidia, este comandant pluton în cadrul companiei 3 "Chirons" și se află în misiune în Afganistan alături de "Vulturii Negri". Astăzi, de Sfântul Ștefan, colegii din cadrul Ministerului Apărării Naționale i-au urat "La mulți ani" și au postat pe pagina de Facebook mesajul militarului, care petrece pentru prima dată sărbătorile departe de familie.

"Sunt la prima misiune în Afganistan, mă bucur că am avut această oportunitate deoarece ca tânăr ofițer este primordial să ai o misiune în teatru de operații la început de carieră. Căpătând puțină experiență în teatrul de operații, pe plan operativ, logistic și pe partea conceptuală reușești să te apropii mai mult de modelul care vrei să devii pentru subordonații tăi.

Este prima dată când petrec sărbătorile departe de familie, dar gândurile mele bune sunt alături de ei. Părinții s-au obișnuit ca noi, eu împreună cu frații mei, să fim plecați fiindcă au știut că asta înseamnă să fii militar. Îmi pare rău că nu sunt alături de familia mea de sărbători, dar nu regret că am luat această decizie fiindcă lipsesc cu un scop de acasă și asta mă face fericit".

Foto: Locotenent Gabriel Chiriloiu

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5583 secunde