MILITAR AMERICAN, CURENTAT DUPĂ CE S-A URCAT PE UN TREN

Miercuri, 28 Iunie 2017
225
Un militar american, care însoțea un convoi ce părăsea România, după un exercițiu NATO, a ajuns, marți, la Spitalul Clinic de Urgență Arad cu arsuri pe corp, după ce s-a urcat pe un vagon de tren și s-a curentat. 


Un incindent grav a avut loc, marți, în gara punctului de trecere a frontierei Curtici din județul Arad, după efectuarea verificărilor de frontieră. Un militar american care însoțea un convoi militar s-a urcat pe vagonul trenului unde se aflau fire de curent și a căzut secerat.


La față locului a fost chemat un echipaj SMURD, care l-a transportat pe militar la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad.


Potrivit medicilor, soldatul are arsuri de gradul doi pe 80 la sută din corp, iar autoritățile iau în calcul să-l transfere la un spital din Germania.


În ultimele zile mai multe convoaie cu tehnică militară au părăsit România, prin județul Arad, atât pe cale rutieră, cât și aeriană și feroviară, după ce au participat la un mare exercițiu NATO.Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.3528 secunde