Mii de pachete cu țigări confiscate

156

Articole de la același autor

Ofițerii Gărzii de Coastă au organizat o amplă acțiune și au depistat un individ care încerca să introducă în țară țigări de contrabandă. Potrivit anchetatorilor, în Punctul de Trecere a Frontierei Negru Vodă a fost verificat un autocamion marca DAF, înmatriculată în Galați. La volan se afla un bărbat de 59 de ani, cu dublă cetățenie, moldoveană și bulgară.

"În baza analizei de risc, polițiștii de frontieră, alături de lucrători vamali, au efectuat controlul fizic al autocamionului cu semiremorcă, descoperind ascunse, printre mărfurile transportate, în cutii cu premergătoare pentru copii, 60.000 de pachete cu țigarete netimbrate marca Ashima", a declarat subinspector Alexandru Ion, purtătorul de cuvânt al Gărzii de Coastă.

Oamenii legii au confiscat marfa în valoare de 600.000 de lei. De asemenea, polițiștii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de contrabandă.

Cazul a ajuns în atenția unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța care va continua cercetările în acest caz. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3458 secunde