Migranți ascunși într-un camion, printre piese auto

447
Migranți ascunși într-un camion, printre piese auto - migranti-1572970024.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Nădlac II-Csanadpalota au descoperit, ascunși în interiorul unei autoutilitare, unsprezece cetățeni din Irak, Eritreea și Iran, care încercau să iasă ilegal din țară.
Luni, în jurul orei 08.0, la Punctul de Trecere al Frontierei Nădlac II-Csanadpalota, județul Arad, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră, pe sensul de ieșire din țară, cetățeanul bulgar O.F., în vârstă de 45 ani, conducând o autoutilitară marca Peugeot. Conform documentelor de însoțire a mărfii, șoferul transporta piese auto în Slovacia.


În urma analizei de risc specifice, polițiștii de frontieră au procedat la efectuarea controlului amănunțit al mijlocului de transport. Astfel, în interiorul autoutilitarei au fost descoperite, ascunse printre marfa transportată, unsprezece persoane.


În cadrul verificărilor preliminare, polițiștii de frontieră au stabilit faptul că grupul era format din unsprezece persoane, cetățeni din Irak, Eritreea și Iran, dintre care patru bărbați, o femeie și șase minori. Adulții au vârste cuprinse între 21 și 44 de ani, iar minorii între 15 și 17 ani. Aceștia intenționau să ajungă în state din vestul Europei.


Ca urmare a celor constatate, șoferul bulgar este cercetat de către polițiștii de frontiera pentru trafic de migranți, iar cetățenii străini pentru trecere ilegală a frontierei de stat, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7023 secunde