Metoda "Accidentul" face noi victime la Constanța. Două bătrâne, păcălite și lăsate fără bani

610
Metoda

Articole de la același autor

Două bătrâne din Constanța au fost păcălite în mai puțin de 12 ore, prin Metoda "Accidentul", și lăsate fără bani.

Duminică seară, în jurul orei 20.30, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție au fost sesizați de către o femeie în vârstă de 68 de ani, din municipiul Constanța, cu privire la faptul că a fost apelată pe telefonul fix, de către o femeie, care s-a recomandat ca fiind fiica sa, informând-o că a suferit un accident și este la spital. Vocea necunoscută i-a solicitat suma de 4.000 de euro pentru a fi transportată la București.

Femeia a oferit suma de 18.400 de lei unui bărbat necunoscut.

De asemenea, azi dimineață, în jurul orei 2.40, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție au fost sesizați de către un bărbat din Constanța, care a anunțat că mătușa sa, o femeie în vârstă de 87 de ani, din Constanța, a fost apelată pe telefonul fix de către un bărbat, care s-a recomandat ca fiind medic, informând-o că fiica acesteia a suferit un accident și este la spital.

Ulterior, în discuția telefonică a intervenit și o voce feminină, care s-a recomandat ca fiind fiica persoanei vârstnice.

Bătrâna a oferit suma de 10.000 de lei unui bărbat necunoscut care s-a prezentat la domiciliul acesteia.

Polițiștii constănțeni au deschis anchete în cele două cauze pentru identificare autorilor, depistării acestora și tragerea lor la răspundere penală. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.358 secunde