Mesajul președintelui LMP, de Ziua României: „Să fim mândri de toți care au ridicat drapelul în lume!”

333
Mesajul președintelui LMP, de Ziua României: „Să fim mândri de toți care au ridicat drapelul în lume!” - xmesajlmp-1638357493.jpg

Articole de la același autor

Cu prilejul sărbătoririi Zilei României, Dănuț Albu, președintele Ligii Militarilor Profesioniști, a transmis un mesaj prin care invită românii să fie mândri de toți cei care au ridicat drapelul țării noastre în lume.

„De 1 decembrie, îmi doresc să avem înțelepciunea celor care, la 1918, au înțeles cât de important este să fim solidari, să fim uniți într-o singură națiune. Îmi doresc să privim spre viitor, să depășim ura și dezbinarea, și să construim împreună o țară care să ne unească, să ne mobilizeze, să ne trezească tuturor spiritul de solidaritate prezent în sufletul oricărui militar și să ne facă din nou să fim mândri de România.

Trebuie să ne reinventăm și să reînvățăm să fim mândri de toți cei care au ridicat drapelul României în lume, fie că vorbim de militari pe front, sportivi cu mari performanțe, cercetători sau inventatori; elevi și studenți olimpici, medaliați la competiții externe sau artiști premiați. Trebuie să fim mândri de toți acei români care, sub anonimat, își fac datoria zilnic pentru țară, fără să fie mediatizați - fie că vorbim de camarazii noștri, medici, pompieri, politiști sau profesori. Să nu uităm nicicând că o națiune unită este fundația unui stat puternic și fără implicarea activă a cetățenilor în societate, fără determinare, nu putem avea o Românie puternică, așa cum nici fără implicarea, devotamentul și solidaritatea militarilor nu poate exista o armată victorioasă. Mesajul pe care-l transmit azi tuturor camarazilor, dar și compatrioților este unul de unitate, într-o zi în care trebuie să fim mândri de trecutul nostru, mândri de ceea ce suntem azi, mândri de ceea ce putem deveni mâine! La mulți ani, camarazi! La mulți ani, România! La mulți ani, Români!”, a transmis Dănuț Albu. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5595 secunde