MESAJE PLINE DE DURERE după moartea doctoriței de 38 de ani. „Să ai parte de liniște, Înger Blând!”

2291
MESAJE PLINE DE DURERE după moartea doctoriței de 38 de ani. „Să ai parte de liniște, Înger Blând!” - untitled-1619426245.jpg

Articole de la același autor

Apropiații, colegii și pacienții au fost șocați la aflarea veștii că dr. Loredana Chircu a murit la aproximativ o săptămână de la împlinirea vârstei de 38 de ani. Persoanele care au cunoscut-o au avut numai cuvinte de laude la adresa ei, descriind-o ca fiind o persoană caldă, dedicată profesiei, cu un suflet imens.
„S-a stins o ființă atât de dragă, lăsând în urmă durere și tristețe. În aceste clipe este foarte greu să găsești cuvintele, pentru că nimic nu-ți mai poate mângâia sufletul, odată cu pierderea ființei iubite. Sincere condoleanțe familiei îndoliate. Drum lin către stele, Loredana Chircu!”, au transmis reprezentanții Asociației SOFYA Tomitana. 
„O colegă și un om deosebit…”, a transmis un alt cadru medical. „Cine-i salvează pe eroi? Să ai parte de liniște, Înger Blând! Și pe pământ, tot un Înger Blând ai fost!”, „Sper să fii liniștită, în Lumina Divină.. Îmi pare bine că te-am cunoscut și că ne-am recunoscut.. Îmi pare rău că nu ai mai apucat să ții acea petrecere de casă nouă, unde urma să o cunosc pe fetița ta, pe soțul tău, „restul echipei”. Lucrurile se vor aranja cumva, aici, pe Pământ… dar tu vei fi de neînlocuit, cu candoarea ta, cu bunătatea de o anume culoare, cu originalitatea și dorința de a face bine. Vei trăi mai departe, în inimile tuturor celor cărora le-ai zâmbit” – sunt câteva dintre mesajele transmise de cei care au cunoscut-o. 


Anchetatorii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Aceasta este procedura standard, în cazul unui deces, pentru a stabili împrejurările în care a survenit moartea. Până în prezent, printre variantele vehiculate se află și cea a sinuciderii, surse din rândul oamenilor legii spunând că femeia și-a administrat mai multe medicamente. Pe de altă parte, se pare că aceasta a avut mult de suferit, din punct de vedere al sănătății, în ultima perioadă. După ce a fost diagnosticată cu COVID 19, în urmă cu ceva vreme, nu în urmă cu mult timp a avut și un accident vascular cerebral, sănătatea fiindu-i șubrezită. Drept pentru care, nu este exclusă nici varianta ca medicamentele administrate să fi fost, de fapt, tratament. Totodată, colegii cadre medicale spun și despre efectele epuizării, doctorița fiind un profesionist implicat, care-și îngrijea pacienții cu dedicație. 
Cauza preliminară a decesului, potrivit unor surse, ar fi fost infarctul. 


Dr. Loredana Chircu era căsătorită și mama unei fetițe. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7988 secunde