Mesaj tulburător din mașina morții, la Medgidia: „Las-o mai moale, mă omori!”

1300
Mesaj tulburător din mașina morții, la Medgidia: „Las-o mai moale, mă omori!” - accidentmedgidia1-1621775379.jpg

Articole de la același autor

Viteza excesivă a dus la producerea unui tragic accident rutier, sâmbătă dimineață, pe o stradă din municipiul Medgidia. Doi tineri de 22 de ani nu au mai avut nicio șansă după ce Audiul în care se aflau s-a izbit violent de mai mulți copaci de pe marginea drumului. Într-un video publicat pe o rețea de socializare de cei doi, în noaptea fatidică, cu câteva minute înainte de accident, se aude cum pasagerul îi spune șoferului, mai în glumă mai în serios, pe fundal de manele: „Bă, handicapatule, las-o mai moale. Mă omori! Nu pleacă ăia de acolo. Las-o mai moale. Eu știu ce poate mașina mea, nu trebuie să îmi demonstrezi tu ce poate”.

Cei doi tineri decedați sunt Relu Ibram, proprietarul mașinii, căsătorit și tată a doi copii, și prietenul său, Reis Serhan Amet. Surse apropiate anchetei spun că acul vitezometrului s-ar fi înțepenit la 150 km/h, iar la un moment dat șoferul a pierdut controlul direcției, iar mașina a ieșit de pe carosabil, lovindu-se violent de copaci.

Toate aceste detalii urmează să fie anchetate însă de oamenii legii, care au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3798 secunde