Membrii SNPPC, la Constanța. Pensiile militare de stat, printre temele discutate

754
Membrii SNPPC, la Constanța. Pensiile militare de stat, printre temele discutate - intruniresnppc-1623868089.jpg

Articole de la același autor

Membri ai Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual, reprezentanți ai structurilor din întreaga țară, s-au strâns la Constanța, în perioada 11 – 12 iunie, pentru a participa la Consiliul General SNPPC, cât și la Comitetul Federal al FSNPPC. Astfel, au participat reprezentanți ai celor 75 de birouri teritoriale, cât și reprezentanți ai sindicatului de la Baza de Reparații Nave Brăila.

„A fost analizată activitatea sindicală din ultima perioadă, cu accent pe demersurile privind promovarea și apărarea intereselor profesionale, sociale și economico-financiare ale polițiștilor și personalului contractual din M.A.I., cu inspectoratele generale și cu angajatorii”, au transmis sindicaliștii. La întrunire a fost prezent și secretarul de stat Aurelian Păduraru.

„Acesta a răspuns, între altele, unei întrebări legitime a liderilor SNPPC, prezenți la Consiliu, întrebare care de altfel suscită mult interes în cadrul întregii familii ocupaționale Apărare, Ordine Publică și Securitate Națională, în special în rândurile celor aflați în pragul vârstei de pensionare. Acesta a precizat, foarte clar, în consens cu declarația făcută, recent, de ministrul Apărării Naționale, că Guvernul nu are în plan modificarea Legii nr. 223/2015 privind pensiile militare de stat. De asemenea, a precizat că, la nivelul MAI, nu a fost pus în aplicare un plan de reorganizare, prin desființarea sau comasarea unor structuri/inspectorate generale (așa cum au circulat, în ultima perioadă, anumite zvonuri)”, au mai arătat reprezentanții SNPPC. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4203 secunde