Medici din Republica Moldova, proxeneți în Brașov și Constanța

317
Medici din Republica Moldova, proxeneți în Brașov și Constanța - primar13498185221350475171-1350568966.jpg

Articole de la același autor

Doi medici din Republica Moldova, stabiliți în Brașov, și fiul lor, student la Medicină în Constanța, sunt acuzați de proxenetism, fiind cercetați de procurorii DIICOT Brașov.


Potrivit anchetatorilor, sub paravanul a patru saloane de masaj deschise în Brașov, Cluj și Constanța, familia de medici obliga tinere racolate din România și Republica Moldova, să se prostitueze.


Părinții, în vârstă de 47 și respectiv 52 de ani, sunt medici generaliști și au obținut atestatele în Republica Moldova, dar în urmă cu trei ani s-au stabilit în Brașov. Cei doi se ocupau de saloanele erotice din orașul respectiv, în vreme ce fiul lor, în vârstă de 25 de ani, era responsabil de activitatea desfășurată în salonul similar deschis în Constanța. Alte două complice erau însărcinate cu supravegherea activității ilicite din salonul din Cluj.


"În fapt, primele trei persoane suspecte au înființat o societate comercială având ca obiect de activitate prestarea de servicii în domeniul masajului. Au deschis cabinete de masaj erotic în Brașov, Constanța și Cluj, unde, prin intermediul anunțurilor la mica publicitate, au angajat maseuze tinere, din România și Republica Moldova. Sub paravanul acestor cabinete de masaj erotic, în realitate, cei trei suspecți coordonau o rețea de prostituție", a afirmat, ieri, într-o conferință de presă, Gabriel Florescu, șeful Crimei Organizate Brașov, în atenția cărora se află dosarul.


Serviciile sexuale ale fetelor erau comercializate contra unor sume cuprinse între 200 și 300 de lei.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 10 Octombrie 2012
Stire din Sănătate : Taxa pentru rezidențiat a fost redusă
Pagina a fost generata in 0.4036 secunde