Măsuri simple pentru a preveni furturile din locuințe și mașini

250
Măsuri simple pentru a preveni furturile din locuințe și mașini - prevenirefurt-1611071593.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității din Constanța au desfășurat, luni, 18 ianuarie, o serie de activități pentru a preveni furturile din autoturisme și din locuințe. În acest sens, oamenii legii i-au sfătuit pe constănțeni cum să procedeze pentru a nu ajunge victime a infractorilor.

„Cetățenii au fost informați că nu este indicat să lase la vedere, în interiorul vehiculelor, bunuri de valoare, precum genți, borsete, telefoane, tablete, laptopuri sau sisteme GPS, indiferent că părăsesc autoturismul chiar și pentru o perioadă scurtă de timp. De asemenea, în momentul în care părăsesc autoturismul, geamurile trebuie să fie închise complet, iar portierele să fie verificate după ce s-a acționat sistemul de închidere centralizat”, au arătat reprezentanții IPJ Constanța.

În ceea ce privește prevenirea furturilor din locuințe, polițiștii atrag atenția:

„Dacă locuiți la parter sau la etajul întâi, grilajele de la fereastră țin hoții la distanță; montați un interfon la intrarea în scară și utilizați-l în mod corect pentru controlul accesului persoanelor în imobil; asigurați dotarea cu încuietori corespunzătoare a ușilor de la subsol sau terase; la intrările în holurile blocului și pe paliere este nevoie de o bună iluminare; montaţi un sistem de alarmă în locuință”. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4658 secunde