Măsuri de protecție împotriva COVID-19 și pentru taximetriștii constănțeni

496
Măsuri de protecție împotriva COVID-19 și pentru taximetriștii constănțeni - masurisursaprimaria-1584015958.jpg

Articole de la același autor

Noi măsuri de prevenție sunt luate privind îmbolnăvirea și limitarea răspândirii noului coronavirus, COVID-19. Întrucât taximetriștii constituie una dintre categoriile cele mai expuse, în urma unei întâlniri care a avut loc cu reprezentanții companiilor de taxi din oraș, pentru a-i proteja atât pe conducătorii auto, cât și pe clienți s-au dispus mai multe măsuri, printre care faptul că mașinile trebuie dezinfectate cu substanțe biocide după fiecare cursă; pentru că intră în contact direct cu banii, conducătorii auto trebuie să folosească mănuși de unică folosință; pe fiecare mașină se vor lipi afișe informative puse la dispoziție de municipalitate.

"Îi rugăm pe clienți să ocupe locurile din spate, să nu mai stea în față, lângă șoferi. Este mai igienic și mai sigur. Le recomand tuturor să folosească dezinfectanți în permanență, după fiecare client și multă curățenie", declară reprezentantul unei companii de taxi, Sorin Coadă Caloian.

De asemenea, încă o data s-a vorbit despre cât de important este să fie respectate cu strictețe normele de igienă. Dacă apa și săpunul nu sunt la îndemână, să folosească un dezinfectant pentru mâini.

Primăria municipiului Constanța face un apel către întreaga populație să respecte cu strictețe normele de igienă și să nu ia în considerare decât informațiile venite de la autoritățile abilitate.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6055 secunde