Mașini sparte pe bulevardul 1 Mai din Constanța. Autorii, reținuți

429
Mașini sparte pe bulevardul 1 Mai din Constanța. Autorii, reținuți - masini-1492794387.jpg
Un grup infracțional organizat, specializat în spargeri de autoturisme, a fost destructurat de polițiștii con-stănțeni. Oamenii legii i-au identificat și reținut pe Ștefan Marius Ilie, Ionuț Grosu și Andrei Anghel, cu vârste cuprinse între 19 și 23 de ani, cu toții din Topraisar. 


Ștefan Ilie și Ionuț Grosu, alături de Dragoș Neaga, cercetat în stare de arest pentru alte două infracțiuni de furt calificat, ar fi furat din două autoturisme, parcate pe bulevardul 1 Mai din municipiul Constanța, un set de chei și un acumulator auto. 


Potrivit anchetatorilor, în noaptea de 19 spre 20 februarie, aceștia au spart geamul unui autoturism marca Mercedes Benz C Class, din interiorul căruia ar fi sustras un set de chei, care aparțineau unei mașini Tico. 


Nicolae Dumitru T., în vârstă de 16 ani, cercetat în stare de arest preventiv pentru două furturi calificate, s-a alăturat grupului infracțional atunci când indivizii au descuiat autoturismul Tico, cu ajutorul setului de chei sustras din Mercedes. Aceștia au furat bateria mașinii Tico. Prejudiciul, în valoare de 4.700 de lei, nu a fost recuperat. 


Ștefan Marius Ilie, Ionuț Grosu și Andrei Anghel au fost reținuți și introduși în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al IPJ Constanța, urmând a fi prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4862 secunde