Mașini sparte la Constanța / Polițiștii avertizează!

428
Mașini sparte la Constanța / Polițiștii avertizează! - spargeremasina1497442560-1499431275.jpg
Polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității au fost derulat activități de prevenire a furturilor din autoturisme de pe raza municipiului, cetățenii fiind informați despre faptul că furturile din autoturisme sunt de obicei furturi oportuniste. Bunurile lăsate în interiorul mașinilor, la vedere, atrag ca un magnet hoții, fiind dese situațiile în care acțiunea infractorilor este ușurată și de faptul că șoferii lasă portierele neasigurate.


Oamenii legii le-au recomandat cetățenilor să nu își lase bunuri la vedere în autoturism chiar dacă sunt sau nu de valoare, să aleagă cu grijă locul de parcare, de preferat o zonă circulată, bine iluminată sau în spațiile cu supraveghere video. Totodată, polițiștii constănțeni au desfășurat activități informativ preventive la Școlile de șoferi din Constanța, abordând teme privind educația rutieră și prevenirea infracțiunilor contra patrimoniului, respectiv prevenirea furturilor de și din auto.


Viitorii conducători auto au fost instruiți cu privire la măsurile minime de siguranță pe care trebuie să le adopte pentru a nu deveni victime ale infracțiunilor precum și cu privire la necesitatea respectării Codului Rutier.


Obiectivele campaniei constau în informarea cetățenilor cu privire la măsurile de siguranță personală pe care trebuie să le adopte pentru a nu deveni victime ale infracțiunilor, precum și prevenirea infracțiunilor contra patrimoniului.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3851 secunde