Mașini făcute praf în parcare, de o decapotabilă. Șoferul va fi audiat, astăzi, la Poliție

301
Mașini făcute praf în parcare, de o decapotabilă. Șoferul va fi audiat, astăzi, la Poliție - masiniavariate2-1572203954.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii constănțeni au demarat o anchetă pentru a stabili împrejurările în care, vineri seară, în jurul orei 21.00, un bărbat de 29 de ani a avariat patru mașini și a rănit două persoane, pe o stradă din municipiul Constanța. Oamenii legii au fost sesizați, printr-un apel la 112, de faptul că pe strada Delfinului a avut loc un incident: un individ aflat la volanul unui BMW decapotabil, care conducea dinspre strada Semănătorului către strada Răsăritului, în timpul efectuării manevrei de mers înapoi, a avariat mai multe autoturisme parcate - inițial, din primele cercetări, rezultase că ar fi fost lovite opt mașini! - și a rănit doi pietoni. După accident, șoferul responsabil a abandonat autoturismul și a fugit de la fața locului. 


În noaptea respectivă, polițiștii l-au identificat pe suspect, ca fiind un bărbat de 29 de ani, din județul Călărași. Acesta urmează să se prezinte, în cursul zilei de luni, 28 octombrie, la sediul Poliției Rutiere pentru audieri. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5398 secunde