Mașină transformată într-un morman de fiare! Trei tineri, decedați în cumplitul accident

279
Mașină transformată într-un morman de fiare! Trei tineri, decedați în cumplitul accident - ddd-1586589248.jpg

Articole recomandate

Accident cu trei morți la Berbești, în Vâlcea, unde o mașină a fost făcută praf, la 3 noaptea. 16, 17 și 23 de ani aveau victimele găsite de salvatori fără suflare, între fiarele contorsionate, potrivit Observator.

"Membrii echipei de descarcerare și SMURD din cadrul ISU Vâlcea au fost solicitați în această dimineață în jurul orei 3, în localitatea Berbești, pentru descarcerarea și acordarea primului ajutor calificat în cazul a 3 victime dintre care una încarcerată. În sprijin au mai venit inca două echipaje SAJ. Ajunși la fața locului membrii echipajelor au găsit două persoane care prezentau leziuni incompatibile cu viata și încă o persoană pentru care s-au făcut manevre de resuscitare. Din păcate pentru toți trei, medicul de la ambulanță a declarat decesul. Persoanele decedate aveau vârste de 17, 18 si 22 ani", au declarat reprezentanții ISU Vâlcea.

Polițiștii vâlceni au comunicat dinamica accidentului tragic: "La data de 11.04.2020, în jurul orelor 03.00, un tânăr de 23 ani, din orașul Berbești, jud. Vâlcea, a condus un autoturism pe DJ 605 A, din direcția Mateești către Sinești, iar la km.71+600 m, ar fi pierdut controlul direcției spre stânga și a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate și un gard. În urma accidentului rutier a rezultat decesul conducătorului auto, precum și decesul pasagerului dreapta față din autoturism, un tânăr de 17 ani, din comuna Mateești, jud. Vâlcea și a pasagerului dreapta spate, un tânăr de 16 ani, din orasul Berbești, jud. Vâlcea".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.9869 secunde