Mașină furată în Italia, găsită pe DN 39, în județul Constanța

221
Mașină furată în Italia, găsită pe DN 39, în județul Constanța - politiafrontiera1360051017-1599129228.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecerea a Frontierei Constanța Sud – Agigea au descoperit, pe raza județului Constanța, un autoturism marca KIA, model Sportage, căutat de autoritățile din Italia.


Ieri, acționând în baza unei informații, polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecerea a Frontierei Constanța Sud – Agigea au desfășurat o acțiune pe linia combaterii traficului internațional cu autoturisme furate în zona de competență. Astfel, în zona podului Canal Dunăre – Marea Neagră, pe DN39, a fost identificat un autoturism marca KIA, model Sportage, despre care existau informații că se află în atenția autorităților. La volanul acestuia se afla un cetățean român, în vârstă de 55 de ani. 


În urma verificărilor, polițiștii de frontieră au stabilit că autovehiculul este căutat de autoritățile din Italia, fiind semnalat ca fiind furat.


Autoturismul, în valoare de aproximativ 25.000 lei, a fost indisponibilizat, cercetările fiind continuate de către polițiștii de frontieră sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5973 secunde