Mașină de poliție, în misiune, răsturnată, după ce un șofer nu i-a acordat prioritate

280
Mașină de poliție, în misiune, răsturnată, după ce un șofer nu i-a acordat prioritate - accidentmasinapolitie90959000-1552292252.jpg

Articole recomandate

Accident deosebit de grav, aseară, într-o intersecție din Capitală. O mașină a Poliției, care se deplasa la o intervenție, cu semnalele luminoase și acustice pornite, a fost izbită și răsturnată de un autoturism care nu i-a acordat prioritate. Momentul impactului a fost surprins de o cameră de supraveghere amplasată în zonă. Atenție! Urmează imagini cu un puternic impact emoțional! 


Accidentul a avut loc la intersecția dintre Bulevardul Timișoara și Strada Brașov. O cameră de supraveghere a surprins momentul impactului. Coliziunea s-a produs în jurul orei 21:40.


Mașina de poliție pornise în misiune, în urma unui apel la 112. Circula cu viteză, dar avea semnalele luminoase și acustice pornite. În apropierea Pasajului Lujerului, un autoturism nu a oprit să-i acorde prioritate și a lovit-o în plin. În urma impactului, mașina de poliție s-a răsturnat.


Cei doi polițiști care se aflau înăuntru au fost răniți. Ei au fost preluați de un echipaj SMURD, care i-a transportat la spital. În prezent, starea lor este stabilă. 


Șoferul vinovat de producerea accidentului a fost testat cu aparatul alcooltest, însă rezultatul a fost negativ. Pe numele lui, oamenii legii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.407 secunde