Mașină căutată în Spania, depistată la frontieră, la Vama Veche

350
Mașină căutată în Spania, depistată la frontieră, la Vama Veche - 16febrmasinasursagardadecoasta-1581847084.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Vama Veche – județul Constanța au descoperit un autoturism, în valoare de aproximativ 30.000 de euro, ce figura ca fiind în atenția autorităților din Spania.

Astăzi, la Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră un cetățean bulgar, în vârstă de 38 de ani, conducând un autoturism marca RAV4, înmatriculat în Spania.

În urma verificărilor specifice, polițiștii de frontieră au constatat că mașina figurează cu alertă pentru control specific, introdusă de autoritățile din Spania. De asemenea, s-a constatat că autovehiculul prezintă mai multe semne de falsificare a elementelor de identificare.

Față de cele constatate, persoana în cauză a declarat că a împrumutat autoturismul și nu are cunoștință despre faptul că mașina ar fi avut probleme. Mijlocul de transport, în valoare de 142.500 de lei (aproximativ 30.000 de euro), a fost indisponibilizat la sediul instituției, iar polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4703 secunde