MASACRU în zona Abator: animale spintecate și cu organele scoase!

6129
24
Animale omorâte cu cruzime, găsite pe străzile din Constanța. Ultima descoperite, șocantă, a fost făcută, ieri, de o octogenară din zona Abator. Femeia, care obișnuiește să hrănească animalele din zonă a rămas fără cuvinte, ieri dimineață, când în parcul din apropierea blocului a găsit șase pisici - mama și puii - spintecate și o parte dintre ele cu organele scoase. 

Femeia le-a spus reprezentanților Asociației Protecția Animalelor că nu este prima dată când descoperă animale omorâte în acest fel, a mai găsit altele și săptămâna trecută.

Un alt caz i-a fost semnalat lui Zeadin Murat, reprezentantul asociației, din zona Brotăcei, unde, în urmă cu trei – patru zile, a fost găsit un câine înjunghiat.

Aceste cazuri au fost aduse în atenția polițiștilor. 

Comentează știrea

24 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 
gogu
25 octombrie 2013
Politia? Care politie?!

Mai avem politie in oras?! Sincer, n-am observat... As vrea sa vad si eu macar UN CAZ de acest gen rezolvat. Macar un criminal care umbla liber pe strazi, antrenandu-se in felul asta, arestat! Alo! Politia?! Chiar e nevoie de plangeri?! Autosesizarea nu mai exista?! Preventia nu se mai practica?! Ma-ntreb si eu asa... retoric. Ca cine sa-mi raspunda?! Mai avem politie in oras?!

un constantean
25 octombrie 2013
jurnalisti!

Bucurati-va! Jurnalistii pluii !!! ASTA ESTE REZULTATUL instigarilor voastre! Asta este rezultatul campaniei criminale pe care o duceti de ani de zile! Instigati prostii la crima si va faceti ca "ploua". Uitati-va putin la comentariile articolelor voastre despre caini! Poate descoperiti ceva criminali p-acolo. Mie mi se par o multime de scelerati care comenteaza cu atata verocitate ca nu incape indoiala: ori sunt atinsi la creier (si-atunci locul lor e la psihiatrie), ori au gena criminala si-atunci ar trebui sa stea in puscarii... Va multumim dragi "formatori de opinie"!!!

ada pandele
27 octombrie 2013
jurnalistul lui peste

acu incep sa inteleg de ce atita ura impotriva animalelor la Radu Tudor...si el e constatean si probabil ruda sau prieten bun cu cei care au macelrit acele biete animale..ii doresc ca cei dragi lui sa aiba parte de acelasi tratament

Gogu
27 octombrie 2013
Tara de rahat!

Politia haituieste oamenii care adopta animale! cu asta se ocupa ei!

Răspuns la: Politia? Care politie?!
Adăugat de : gogu, 25 octombrie 2013
Mai avem politie in oras?! Sincer, n-am observat... As vrea sa vad si eu macar UN CAZ de acest gen rezolvat. Macar un criminal care umbla liber pe...
o romanca
27 octombrie 2013
specie imputita !

astept un cutremur de 8 grade , sa ne ducem dracului cu totii ,poate apare o alta natie in locul nostru ; cei care ucid animalele , sa le moara copiii in cele mai grele chinuri !

cris
27 octombrie 2013
Mazare! Puteeee!

Stiti proverbul cu pestele de la cap se-mpute? Acum cateva saptamani citeam reactia lui Mazare la legea eutanasierii. Era ceva de genul: o sa-i omoram pe toti, ca eu n-am bani de adaposturi si de hrana.

STEFANIA
27 octombrie 2013
BUNA SEARA

ASA SE CUNOASTE CALITATEA UNEI NATIUNI .DUPA FELUL IN CARE ISI TRATEAZA ANIMALELE.E CLAR CA TREBUIE SA NE LUPTAM LA INFINIT SI CU PERSOANELE CARE SUSTIN PRO EUTANASIA ..PRO MOARTE...AVEM NEVOIE SA SE I AMASURI URGENTE CU ACESTE SPECIMENE BIPEDE ....SAU VRETI SA URMAM NOI????

lara
27 octombrie 2013
Sceleratii Romaniei

Cine sau ce va putea pune capat acestor mutilari de suflete umane si canine? Printre fiintele din aceasta tara mai sunt si OAMENI ce-i drept, mai putini, pe ei nu-i protejeaza nimeni? Inteleg ca institutiile statului sunt partase la aceste atrocitati , dar biserica .... unde este, mai are vreun rol in aceasta societate bolnava ,cangrenata? Eu chiar imi pun aceasta intrebare ,mai ales ca nu mi-am ales eu religia. Tot respectul pentru Papa Francisc ,care este alaturi de oamenii aflati in suferinta. La noi asa ceva nu am vazut , o spun cu parere de rau...Luiza Doroftei Ponta, Antonescu , Basescu , Oprescu, Mass-media toata la gramada , o mare parte din populatie, va plac monstruozitatile astea? Sunt parte din opera voastra ,e tara pe care voi o mutilati (si nu ma refer doar la catei). Voi ati deschis cutia Pandorei sa iasa toti psihopatii ,sceleratii, ca sa va puna in practica LEGEA MORTII . Asumati-va si cele mai atroce crime asupra speciei canine.Mizeria la propriu si la figurat din aceasta tara, este oglinda voastra.Va place cum aratati?!

Lara
27 octombrie 2013
Sceleratii Romaniei

Luiza Doroftei Ponta, Antonescu , Basescu , Oprescu, Mass-media toata la gramada , o mare parte din populatie, va plac monstruozitatile astea? Sunt parte din opera voastra ,e tara pe care voi o mutilati (si nu ma refer doar la catei). Voi ati deschis cutia Pandorei sa iasa toti psihopatii ,sceleratii, ca sa va puna in practica LEGEA MORTII . Asumati-va si cele mai atroce crime asupra speciei canine.Mizeria la propriu si la figurat din aceasta tara, este oglinda voastra.Va place cum aratati?!Ponta, Antonescu , Basescu , Oprescu, Mass-media toata la gramada , o mare parte din populatie, va plac monstruozitatile astea? Sunt parte din opera voastra ,e tara pe care voi o mutilati (si nu ma refer doar la catei). Voi ati deschis cutia Pandorei sa iasa toti psihopatii ,sceleratii, ca sa va puna in practica LEGEA MORTII . Asumati-va si cele mai atroce crime asupra speciei canine.Mizeria la propriu si la figurat din aceasta tara, este oglinda voastra.Va place cum aratati?!Ponta, Antonescu , Basescu , Oprescu, Mass-media toata la gramada , o mare parte din populatie, va plac monstruozitatile astea? Sunt parte din opera voastra ,e tara pe care voi o mutilati (si nu ma refer doar la catei). Voi ati deschis cutia Pandorei sa iasa toti psihopatii ,sceleratii, ca sa va puna in practica LEGEA MORTII . Asumati-va si cele mai atroce crime asupra speciei canine.Mizeria la propriu si la figurat din aceasta tara, este oglinda voastra.Va place cum aratati?!

Răspuns la: Sceleratii Romaniei
Adăugat de : lara, 27 octombrie 2013
Cine sau ce va putea pune capat acestor mutilari de suflete umane si canine? Printre fiintele din aceasta tara mai sunt si OAMENI ce-i drept, mai...
Corina
27 octombrie 2013
Prea macabru

Exista asa ceva? Cum poti sa ajungi sa faci asa ceva? Ce minte macabra, cat sadism poti sa ai.....Eu n-am cuvinte...Ce au psihopatii astia cu animalele astea neajutorate? De ce nu se spinteca intre ei???? De ce dracu nu face nimic politia? Noi nu avem nimic in tara asta! Nu avem politie! Avem niste militieni INFECTI!

24 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 

Articole pe aceeași temă

Vineri, 13 Septembrie 2013
Stire din Cetățenești : Cum ajuți o pisică lovită de mașină
Sâmbătă, 07 Septembrie 2013
Stire din Cetățenești : De ce este pisica "dușmanul" gravidei
Vineri, 12 Iulie 2013
Stire din Actual : Srebrenica,  18 ani  de la masacru
Pagina a fost generata in 0.4061 secunde