MARTORUL ocular la accidentul patronului Hexi Pharma, RIDICAT de pe stradă și dus la audieri

679
1
MARTORUL ocular la accidentul patronului Hexi Pharma, RIDICAT de pe stradă și dus la audieri - accidentcondrea5-1464176761.jpg

Articole recomandate

Gabriela Monica Pelin, șoferița în vârstă 41 de ani care, alături de martorul biciclist, a sosit prima la locul accidentului mortal avut de Dan Condrea pe șoseaua Buftea-Corbeanca, susține că se vehiculează numeroase minciuni și speculații în acest caz. Doamna prezintă câteva elemente esențiale pentru descâlcirea acestui accident care ridică multiple semne de întrebare, pe fondul scandalului dezinfectanților diluați, și provocă numeroase teorii ale conspirației. Varianta unui suicid ar putea fi infirmată chiar de mărturia dânsei, potrivit căreia Dan Condrea vorbea la telefon și ar fi semnalizat în momentul în care a depășit-o, gesturi pe care un om aflat în pragul sinuciderii puțin probabil să le mai facă, scrie evz.ro


Șoferița venea din aceeași direcție ca și autoturismul Opelul înmatriculat pe numele tatălui lui Dan Condrea, fiind depășită la un moment dat de acesta. "A semnalizat. Vorbea la telefon în momentul în care m-a depășit. (…) Direcția de mers era spre Corbeanca", a povestit Gabriela Monica într-o intervenție în direct la Antena 3. 


Șoferița este convinsă că nu poate fi vorba despre o sinucidere pentru că urmele lăsate de roți prin iarbă ar indica faptul că Dan Condrea a încercat să redreseze mașina.


Doamna, angajată a unei Direcții Sanitar-Veterinare, după cum rezultă din profilul de pe Facebook al acesteia, povestește că rula cu aproximativ 80 de kilometri la oră iar Opelul lui Condrea cu cel mult 100 de kilometri, având în vedere că, până la producerea accidentului, a avut tot timpul spatele Opelului în raza vizuală.


Comentează știrea

www.candipharm.com/
16 decembrie 2022
www.candipharm.com/

http://www.candipharm.com/

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4613 secunde