MAROCAN REȚINUT PENTRU JEFUIREA unei săli de jocuri de noroc din Constanța

248
MAROCAN REȚINUT PENTRU JEFUIREA unei săli de jocuri de noroc din Constanța - catuse-1595933825.jpg

Articole de la același autor

Polițiști de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Constanța au depistat un bărbat, de 36 de ani, cetățean marocan, bănuit de comiterea faptei din 22 iunie, din centrul municipiului Constanța, când angajata unei săli de jocuri de noroc a fost atacată, iar unitatea jefuită. Pentru depistarea acestuia, polițiștii au beneficiat de date și informații suplimentare obținute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională al Poliției Române.


Astfel, la data de 22 iunie a.c., bărbatul în cauză ar fi agresat fizic o femeie de 22 de ani, angajată a unei săli de jocuri de noroc din municipiul Constanța, și ar fi sustras o sumă de bani din casa de marcat.           


Ieri, 27 iulie a.c., bărbatul a fost oprit și reținut de polițiști în Aeroportul Internațional Henri Coandă - București, anterior fiind dat în consemn la toate punctele de trecere a frontierei. 


Persoana în cauză a fost reținută pentru 24 de ore, fiind introdusă în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța, urmând ca astăzi să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5124 secunde