Marinari egipteni, de pe o navă acostată în portul Midia, acuzați de contrabandă cu țigări

176
Marinari egipteni, de pe o navă acostată în portul Midia, acuzați de contrabandă cu țigări - tigarimarinari-1618243371.jpg

Articole de la același autor

Sute de pachete de țigări au fost descoperite de polițiștii de frontieră și vameși, pe o navă sub pavilion Insulele Comore, acostată în portul Midia. Ancheta a scos la iveală că trei marinari egipteni încercau să le introducă în România, cu scopul de a le vinde.

Duminică după-amiază, 11 aprilie, ora 14.00, polițiștii de frontieră de la Garda de Coastă și lucrătorii vamali de la Biroul Vamal Constanța, alături de lucrători ai Căpităniei Portului Constanța, acționând în baza unor informații, s-au deplasat în portul Midia, unde au verificat o navă acostată la cheu. La scurt timp după apariția forțelor de ordine, doi marinari egipteni au fost văzuți cum aruncau peste bordul navei, pe cheu, doi saci cu țigări. O echipă a continuat controlul navei, iar în cabinele a trei marinari au fost găsite, ascunse, 340 de pachete de țigări.

La cercetări, s-a stabilit faptul că țigaretele în cauză, atât cele aruncate peste bord (450 pachete), cât și cele găsite ascunse, au fost achiziționate din Israel, de către cei trei marinari egipteni aflați pe nava acostată în port.

Întreaga cantitate de țigarete, 790 pachete, în valoare de aproximativ 15.800 lei, a fost ridicată în vederea confiscării și continuării cercetărilor.

În cauză, polițiștii de frontieră au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă. Cercetările sunt continuate sub coordonarea procurorului de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5619 secunde