Marinar găsit fără viață, în portul Constanța. Nu e exclusă varianta unei crime!

1440
Marinar găsit fără viață, în portul Constanța. Nu e exclusă varianta unei crime! - moartesuspecta-1546932297.jpg

Articole de la același autor

Un marinar georgian a fost găsit mort pe o navă din rada Portului Constanța. Trupul neînsuflețit a fost adus la morgă, iar în cursul zilei de astăzi, va fi efectuată necropsia.

Lucrătorii Serviciului de Poliție Transporturi Maritime au fost sesizați despre faptul că la bordul unei nave aflate în staționare în rada interioară a Portului Constanța se află o persoană decedată. Echipa operativă s-a deplasat în dana 10, unde persoana decedată a fost adusă la mal de o ambarcațiune pilotină, stabilind că este de sex masculin și are 66 de ani, de cetățenie si naționalitate georgiană, marinar pe o navă pavilion Sierra Leone.

După constatarea decesului de către medicii de pe ambulanța sosită la fața locului, a fost stabilit diagnosticul prezumtiv de moarte suspectă.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la Morga Cimitirului Central Constanța în vederea efectuării necropsiei, în cauză fiind întocmit dosar penal, cercetările urmând a fi continuate de către lucrătorii Serviciului de Poliție Transporturi Maritime în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs decesul.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 06 Ianuarie 2019
Stire din Eveniment : Emil Brumaru a murit!
Sâmbătă, 22 Decembrie 2018
Stire din Actual : DOLIU ÎN LUMEA UNIVERSITARĂ!
Pagina a fost generata in 0.3011 secunde