Marinar de negăsit, după ce a căzut în Dunăre de pe o navă. Echipajul navei ar fi alertat salvatorii după 12 ore de la dispariție

228
Marinar de negăsit, după ce a căzut în Dunăre de pe o navă. Echipajul navei ar fi alertat salvatorii după 12 ore de la dispariție - cazut-1579947794.jpg

Articole recomandate

Căutările în cazul marinarului au fost reluate sâmbătă dimineață, după ce ar fi căzut, joi noaptea, de pe o navă aflată în manevre de formare a unui convoi, în apele fluviului Dunărea, în zona localității Izvoarele.


Salvatorii au fost alertați de echipajul navei abia la 12 ore după dispariție, iar căutările au fost reluate de echipajele de la ISU Dobrogea, însă fără niciun rezultat.


Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) "Dobrogea", intervin patru scafandri, cu o ambarcațiune, și trei subofițeri, cu o altă ambarcațiune, din cadrul Detașamentului Cernavodă. La fața locului este prezent și un echipaj medical SMURD B.


"La data de 24.01.2020, lucrătorii Postului de Poliție TN Cernavodă au fost sesizați telefonic de către Căpitănia Chiciu cu privire la faptul că, la ora 22,30, de la bordul unei nave - pavilion România, aflată în manevră de formare a convoiului, la km 347+500, mal stâng Dunăre, în zona localității Izvoarele, un marinar, în vârstă de 45 ani, ar fi căzut peste bord. Lucrătorii postului deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă", au transmis reprezentanții IPJ Constanța.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 24 Ianuarie 2020
Stire din Eveniment : Bărbat accidentat mortal pe carosabil
Pagina a fost generata in 1.7545 secunde