Marea artistă a făcut mărturisiri șocante din prima sa căsnicie

Maria Dragomiroiu, bătută cu pumnii și târâtă în stradă! "Nu a dat drumul la păr până nu a smuls smocul pe care îl avea în mână!"

3332
Maria Dragomiroiu, bătută cu pumnii și târâtă în stradă!

Articole recomandate

Dacă astăzi este fericită alături de impresarul Bebe Mihu, cei doi făcând cununia civilă în 1991, iar nuntă în 1998, marea interpretă Maria Dragomiroiu (61 de ani) a avut parte de o primă căsnicie absolut infernală. Solista a stat aproape 10 ani alături de Ion, cu care s-a căsătorit în 1975, și cu care are doi copii, Ileana și Mircea, nași de cununie fiind Ileana Sărăroiu și Mircea Câmpeanu. 


Potrivit propriilor declarații, traiul alături de primul ei bărbat s-a dovedit un adevărat calvar. În biografia ei, Dragomiroiu a povestit cu lux de amănunte cum era lovită sistematic de Ion, care avea darul băuturii, și ce a pățit atunci când și-a prins soțul înșelând-o cu Paula în apartamentul soacrei ei. 


"Aveam convingerea că Ion este la ea acasă (n.r. la soacră) cu Paula. În acest timp liftul urcă, a ajuns la etajul cinci și ea a început să țipe, să mă certe, că să audă cei doi din casă și să nu deschidă ușă! După aceea, a ieșit Ion, băut, și a spus că vrea să vorbim. A apărut de nu știu unde și soacra-mea, Ion m-a apucat de-o mână, m-a aruncat în liftul care era ținut deschis de soacra-mea, a urcat și ea și au apăsat la parter. După ce a plecat liftul, Ion mi-a dat un pumn în cap de s-a oprit liftul între etaje, din cauza șocului!", a rememorat celebra cântăreața. 




 "Soacră mea i-a spus să mă ducă acasă și să mă bată, nu acolo, la ea. Simțeam că-mi iese inima din piept de frică, iar când am ajuns jos, pe alee, am încercat să scot mâna de pe mâneca hainei, că să scap. Atunci Ion m-a prins de păr și m-a dus așa până în mijlocul intersecției de la Dristor. Era ora 21. Lumea a văzut cum un bărbat trăgea de păr o femeie care plângea și a sărit să mă scape, trăgând de el într-o parte și de mine în alta! Nu a dat drumul la păr până nu a smuls smocul pe care îl avea în mână! Am rămas așa, fără o șuviță de păr în mijlocul capului! Nu-mi creștea, pentru că făcusem șoc!", a declarat Dragomiroiu despre clipele de groază trăite alături de primul soț, care a murit în 2013, citează wowbiz.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1987 secunde