Mărfuri contrafăcute, confiscate de polițiștii de frontieră

215
Mărfuri contrafăcute, confiscate de polițiștii de frontieră - marfuri-1521826735.jpg

Articole de la același autor

Zilele trecute, polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au verificat un autovehicul marca Mercedes Benz, model Vito, înmatriculat în România.


La volanul autovehiculului se afla cetățeanul român C.A., în vârstă de 29 de ani, cu domiciliul pe raza municipiului Constanța. În urma controlului efectuat asupra autovehiculului, polițiștii de fron-tieră au descoperit 541 de diverse bunuri (articole vestimentare, accesorii telefon, flacoane parfum) ce purtau însemnele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.


Persoana în cauză a declarat că deține documente legale pentru bunurile descoperite și intenționa să le comercializeze în vederea obținerii unui profit. Bunurile, a căror valoare se ridică la aproximativ 80.000 lei dacă ar fi comercializate ca produse de marcă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.0339 secunde