Marcel Vela anunță o nouă ordonanță militară

512
Marcel Vela anunță o nouă ordonanță militară - ddd-1586605922.jpg
Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunțat că săptămâna viitoare ar putea fi emisă o nouă Ordonanță militară, ale cărei prevederi vor reglementa, prin altele, traficul transfrontalier cu Bulgaria, astfel încât să fie permisă circulația persoanelor angrenate în muncile agricole, relateză Agerpres. "Săptămâna viitoare vom da, probabil, încă o Ordonanță, în sensul în care ar trebui să mai reglăm zona de sud, granița cu Bulgaria, unde există, la fel ca în zona de vest la granița cu Ungaria, un tranzit transfrontalier pentru muncile agricole. Așa cum am permis pentru Ungaria, trebuie să permitem și pentru Bulgaria", a afirmat Vela, sâmbătă, la Digi24.

Potrivit ministrului, ar mai trebui introduse excepții și în cazul navigației de mărfuri. "Ar mai trebui să introducem excepții pentru vase și tot ceea ce ține de navigația de mărfuri. Mai sunt și alte propuneri. (...) Mai sunt și, probabil, în funcție de decretul pe care săptămâna viitoare îl va emite domnul președinte Klaus Iohannis, mai sunt și alte zone sau domenii de care trebuie să ne ocupăm și să le punem într-o formă juridică legislativă, astfel încât ele să devină un act normativ publicat în Monitorul Oficial, care să aibă norme imperative", a adăugat Vela.

Ministrul de Interne a precizat că următoarea Ordonanță militară va avea numărul 1 sau 9, în funcție de prelungirea stării de urgență, printr-un nou decret.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 09 Aprilie 2020
Stire din Economie : Mozaic economic
Pagina a fost generata in 1.6927 secunde