MApN dă detalii despre CRIMINALUL de la Titu: Militarul care și-a ucis iubita cu 10 ani mai tânără e DIVORȚAT și are doi copii

1378
MApN dă detalii despre CRIMINALUL de la Titu: Militarul care și-a ucis iubita cu 10 ani mai tânără e DIVORȚAT și are doi copii - media151672703976884000-1516734544.jpg

Articole recomandate

MApN dă detalii despre militarul care și-a ucis iubita, la Titu! Militarul acuzat că și-a omorât concubina într-un coafor din localitatea Titu, județul Dâmbovița, este angajat al Ministerului Apărării Naționale din 2009 și a avut până acum un "comportament normal". El a trecut cu bine de ultima testare psihologică în octombrie 2017, este divorțat și are doi copii. Marți, a fost arestat, după ce s-a predat la Poliție, fiind suspendat din funcție de către reprezentanții Ministerului Apărării Naționale (MApN)

Potrivit unui comunicat de presă transmis de către reprezentanții MApN, plutonierul Florin Oprea, specialist în grupa reparații și conservare a Depozitului 129 Materiale Tehnice din subordinea Bazei 2 Logistice din Târgoviște, a fost arestat marți după ce s-a predat la sediul Poliției Titu, scrie news.ro.

"Subofițerul este angajat al MApN. din anul 2009, perioadă în care a avut un comportament normal, nefiind implicat în alte evenimente. A trecut toate testările psihologice la care a fost supus conform normelor în vigoare. Ultima dintre aceste testări a fost efectuată în data de 19.10.2017, fiind declarat admis. Militarul este divorțat și are 2 copii. Ministerul Apărării Naționale transmite condoleanțe familiei îndoliate", se arată în comunicat.

Ministerul anunță că instituția militară va colabora cu organele de anchetă competente, în stabilirea circumstanțelor producerii acestui tragic eveniment.

De asemenea, MApN anunță că bărbatul a fost suspendat din funcție.

"În conformitate cu prevederile art.89 din Legea nr.80/1995, privind statutul cadrelor militare, subofițerul va fi suspendat din funcție pe perioada în care, fiind în stare de arest preventiv, este urmărit penal, trimis în judecată, ori este judecat de către instanțele judecătorești. Pe perioada suspendării din funcție, militarul nu va beneficia de niciun drept din partea Ministerului Apărării Naționale", mai anunță Ministerul.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4614 secunde