Maniac sexual, eliberat condiționat, a recidivat după doar două luni. A violat o bătrână de 78 de ani

Vineri, 15 Decembrie 2017
163
După ce a fost eliberat condiționat din închisoare, unde a ispășit o pedeapsă pentru viol, un bărbat din Suceava a făcut același lucru, după doar două luni. Acesta a violat o bătrână de 78 de ani.

O bătrână în vârstă de 78 de ani, din comuna Mălini, a fost atacată și violată în curtea casei sale, în timp ce mergea la toaletă, autorul identificat de poliție fiind un recidivist condamnat tot pentru viol, eliberat recent din închisoare.

Ancheta polițiștilor a ajuns în scurt timp la un anume Menix Bulețică, în vârstă de 38 de ani, din Mălini, care era eliberat din penitenciar de aproximativ două luni de zile, după ce ispășise o condamnare tot pentru viol. Suspiciunile polițiștilor au fost întărite și de faptul că acesta fusese văzut de mai multe ori în curtea victimei, pe care o ajuta ocazional la treburile gospodărești.

Potrivit monitorulsv.ro, suspectul a recunoscut că, după ce a consumat alcool, și-a pus în gând să facă sex cu bătrâna. El a așteptat ca femeia să iasă afară, știind că aceasta iese foarte dimineață pentru a face curat în grajd, i-a pus mâna la gură pentru a nu țipa, iar apoi a violat-o.

Bărbatul fusese condamnat definitiv, în februarie 2015, la o pedeapsă de 4 ani și 4 luni de închisoare. Condamnarea a rezultat din pedeapsa pentru o faptă de viol și una mai veche, inițial suspendată condiționat, pentru ucidere din culpă. Individul se afla efectiv după gratii din ziua de 21 octombrie 2014, când a fost arestat preventiv, la puțin timp după comiterea violului. El a ieșit din penitenciar după aproximativ trei ani, beneficiind de eliberare condiționată.


Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.3362 secunde