"Mânca-l-ar mama", mesaj din Madagascar: "Judecătorul nu era pe culoarul securiștilor!"

4272

Articole de la același autor

Refugiat în Madagascar, unde se amuză probabil copios pe marginea deciziilor justiției din România, care ba îl arestează, ba îl condamnă, ba îl achită, Radu Mazăre a grăit după decizia de ieri a ÎCCJ, care l-a achitat în dosarul privind construirea de locuințe modulare grupate în campusul social "Henri Coandă", marea pedeapsă fiind… o amendă penală de 5.000 de lei! 


Într-un interviu în exclusivitate pentru Antena 3, Radu Mazăre a afirmat că în România sentințele se dau în funcție de curajul judecătorilor de a înfrunta sistemul. 


"Am avut noroc de un complet curajos și care nu era pe culoarul securiștilor din România. Și în celelalte dosare pe care le am, care sunt niște aberații, în unul achitat, în altul condamnat, nu există nicio probă.


Problema în România și în sistemul judiciar este dacă ai norocul să nimerești la un judecător care este corect și care nu este fricos, care nu este șantajabil. În acest dosar, am avut acest noroc", a declarat Radu Mazăre. 


La ultimul termen al procesului, reprezentantul DNA a solicitat condamnarea fostului primar al municipiului Constanța Radu Mazăre la șapte ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de luare de mită și 2 ani închisoare pentru fals în declarații. 


XXX 


Altfel, Radu Mazăre e bine. Muncește de dimineața până seara la resortul turistic pe care îl deține în Madagascar, are încasări, e păzit strașnic, primește constant vizite din România. Se merge la "Împărat" precum în pelerinaj. 


Deci, e bine și pun prinsoare că "Mânca-l-ar mama" ar câștiga, mâine, detașat alegerile pentru Primăria Constanța… 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2704 secunde