Mamă și fiică, băgate în mormânt de o depășire riscantă. Cum s-a petrecut accidentul soldat cu trei morți

888
Mamă și fiică, băgate în mormânt de o depășire riscantă. Cum s-a petrecut accidentul soldat cu trei morți - mama-1465836469.jpg
O singură clipă de neatenție și o manevră greșită a curmat trei vieți. Este vorba de accidentul mortal petrecut duminică seară, la ieșire din localitatea Mihai Viteazu, pe DN 22 Constanța - Tulcea. 


O femeie, în vârstă de 42 de ani, a încercat să depășească o mașină, trecând peste linia continuă, însă din sens opus venea un alt autoturism, iar impactul a fost de-a dreptul nimicitor. Trei dintre pasagerii aflați în autoturismul marca Chevrolet Kallos, care a efectuat depășirea, au decedat pe loc. Șoferița, Mădălina Celmare, de 42 de ani, tatăl acesteia, Mircea Celmare, de 67 de ani și fiica șo-feriței, Andreea Oaidă, în vârstă de 19 ani, nu au avut nicio șansă de supraviețuire, iar singura care se luptă să rămână în viață fiind mama celei care conducea, Maria Celmare, în vârstă de 63 de ani. Aceasta a fost transportată la spital cu traumatism abdominal și cranian, dar și cu fractură de femur, aflându-se în stare gravă. Elevă eminentă și cea mai bună din clasă, Andreea Diana Oaidă ar fi trebuit să susțină ieri examenul de Bacalaureat, având un întreg viitor în față. Fata a primit sute de mesaje din partea colegilor, prietenilor și cunoscuților.


La volanul autoturismului BMW, care circula regulamentar, se afla un șofer profesionist, Emil Dănăilă, în vârstă de 48 de ani, care nu a putut evita însă accidentul. În mașină se mai aflau mama șoferului, Eugenia Dănăilă, de 69 de ani, fiul acestuia, Alexandru, de 17 ani și o prietenă a tânărului de aceeași vârstă. Deși au suferit multiple traumatisme craniene, abdominale și la nivelul membrelor, cu toții sunt stabili și se află în afara oricărui pericol.     


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.9139 secunde