MAMA COPILULUI DISPĂRUT: "SUNT ÎNGROZITĂ! VĂ ROG SĂ MĂ AJUTAȚI!"

4554
4

Articole recomandate

Polițiștii au intrat în alertă, miercuri seară, după ce Robert Ionuț Popa, un minor de 13 ani, din Constanța, a dispărut de acasă. Pe pagina de facebook, mama copilului a postat un mesaj disperat, prin care le cere ajutor tuturor celor care ar putea avea vreo informație despre fiul ei: "A lăsat doar un mesaj " mami sunt într-un sac sună la poliție ! Vă rog să mă ajutați !!!!! Sunt îngrozită!!!!"






Comentează știrea

mc
26 noiembrie 2015
TLC

A aparut de curand in America o afacere cu produse de exceptie - Total Life Changes, care urmeaza sa se deschida oficial si in Europa cat de curand. Studiati produsele si planul de marketing, iar daca veti fi incantat de ceea ce veti vedea si de potentialul financiar al acestei afaceri, va rog sa ma contactati pentru detalii concrete. Puteti vizita pagina mea de membru: www.totallifechanges.com/primordial . P.S. Slabeste garantat 1,5 – 2,3 kg/saptamana cu Iaso Tea (100% natural din 9 plante) . Pentru cei interesati de afacere si produse, solicitati prezentarea (in limba romana) la: [email protected]

ion
26 noiembrie 2015
mvai ce suparataaaa!!!!!

poza mamei reprezinta intradevar cat de suparata este in urma disparitiei copilului!!!!!

adevar
26 noiembrie 2015
adevar

La Constanta la trafic de femei la straine sechestrate si abuzate unde politia romana spune sa depui plangeri la presedentia?

mama
26 noiembrie 2015
disparitie

Poza mamei este luata de pe facebook domnule!nu s a dus femeia la coafor apoi la politie sa anunte ca ia disparut copilul!!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 25 Noiembrie 2015
Stire din Eveniment : Adolescentă dată în urmărire
Sâmbătă, 21 Noiembrie 2015
Stire din Eveniment : Constănțeni dispăruți fără urmă
Sâmbătă, 14 Noiembrie 2015
Stire din Eveniment : Adolescentă dată în urmărire
Pagina a fost generata in 1.1401 secunde