Mălina Olinescu va fi înmormântată ca un sinucigaș

1369
Mălina Olinescu va fi înmormântată ca un sinucigaș - malina-1323954803.jpg

Articole recomandate

Patriarhia Română a respins cererea familiei Mălinei Olinescu de a i se oficia o slujbă de înmormântare artistei care s-a sinucis duminică noapte.

"Din primele cercetări ale organismelor abilitate privind circumstanțele morții Mălinei Olinescu rezultă că cea mai probabilă cauză a decesului artistei a fost sinuciderea.  În plus, din relatările celor apropiați reiese că artista Mălina Olinescu ar fi afirmat public de mai multe ori că intenționează să se sinucidă, ceea ce denotă o atitudine necreștină", se arată în comunicatul Patriarhiei.

Din motive de ordin pastoral pentru consolarea familiei îndurerate, Arhiepiscopia Bucureștilor a aprobat doar oficierea rânduielii speciale de înmormântare pentru sinucigași a Mălinei Olinescu. Ca atare, slujba va fi oficiată pe scurt de un singur preot în exteriorul capelei cimitirului "Sfânta Vineri" din București.   

"Dacă în urma cercetărilor organismelor abilitate se va dovedi o altă cauză a morții Mălinei Olinescu, atunci slujba oficiată acum pe scurt se va completa cu celelalte părți ale slujbei de înmormântare obișnuite", transmite Patriarhia Română într-un comunicat de presă.

Mălina Olinescu va fi înmormântată vineri, la Cimitirul "Sf. Vineri"   din Capitală

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2763 secunde