Maistrul militar Emanuel Constantin Peşti a trecut în rezervă

793

Articole de la același autor



Finalul lunii aprilie, pentru maistrul militar principal Emanuel-Constantin Pești, înseamnă închiderea unui capitol din viață și deschiderea unuia nou, prin trecerea în rezervă.
Ceremonia dedicată acestui eveniment s-a desfășurat pe platoul din fața colegiului, în prezența întregului personal, prilej cu care, comandorul Cornel-Marius Abagiu i-a înmânat Diploma de excelență în semn de recunoștință pentru modul în care și-a desfășurat activitatea în instituția noastră și în marina militară.
M.m.pr. Emanuel-Constantin Pești, cu o vechime în sistemul militar de peste 30 de ani, dintre care ultimii trei în instituția noastră, a activat în diferite structuri din Forțele Navale. Dintre acestea menționăm participarea la activitatea de pregătire a echipajului Fregatei 221 „Regele Ferdinand” în Marea Britanie, experiență ce i-a adus participarea la multiple misiuni internaționale, precum Operația NATO „Active Endeavour 2005”, Operația NATO „Active Endeavour 2007” și Operația NATO „Active Endeavour 2008”. Astfel, drept recunoaștere a meritelor sale șia contribuției aduse, domnului maistru militar principal i-a fost conferită calitatea de „Veteran în Teatrele de Operații”.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5637 secunde