Luptă contracronometru cu flăcările. Acoperișul unei case a fost distrus

176
Luptă contracronometru cu flăcările. Acoperișul unei case a fost distrus - incendiuhatmanarbore-1581373499.jpg

Articole de la același autor

Un incendiu devastator a mistuit acoperișul unei case, ieri, în municipiul Constanța. Un apel la numărul unic de urgență semnala, în jurul orei 11.00, izbucnirea unui incendiu la intersecția străzilor Hatman Arbore cu Meșterul Manole. Având în vedere că proprietățile în zonă sunt apropiate și exista risc ca flăcările să se extindă și la locuințele apropiate, pentru o intervenție cât mai rapidă, la fața locului au ajuns trei autospeciale de pompieri. De asemenea, în sprijinul militarilor au venit și cadrele medicale de pe SMURD. 


Salvatorii s-au luptat cu flăcările aproximativ o oră, reușind într-un final să stingă focul. Incendiul a distrus acoperișul pe o suprafață de 40 mp, fără să se înregistreze victime. 


De menționat că pe perioada cât a durat intervenția pompierilor, reprezentanții RATC Constanța au decis modificarea traseului autobuzului 5b. Pe de o parte, întrucât în zonă erau trei autospeciale și era dificil să treacă și un autobuz, iar pe de altă parte pentru a nu pune în pericol siguranța călătorilor.








Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4786 secunde