Lup masiv, lovit de o mașină pe DN1

509
Lup masiv, lovit de o mașină pe DN1 - luplovitdemasina-1553804750.jpg
Un lup masiv a fost lovit de o mașină pe DN1, în apropierea localității Teiuș din Alba. Animalul, de dimensiuni mari, nu a supraviețuit accidentului iar cadavrul acestuia a zăcut câteva zile pe marginea drumului, până să fie ridicat de vânători.

Animalul a fost găsit la ieșirea din Teiuș spre Alba Iulia iar imaginea a fost postată pe Facebook de Felix Bogdan Dragomir, coordonator tehnic al Asociației Județene a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi din Alba, relatează alba24.ro. Lupul ucis în accident era un mascul adult, destul de mare, care a fost lovit în urmă cu câteva zile de un automobil. Miercuri, vânătorii l-au ridicat de pe marginea drumului.

Lupul este considerat un animal retras, care evită oamenii și zonele locuite, iar prezența lui în zona respectivă este inedită. În județul Alba există mai multe zone în care există populații semnificative de lup, în special în zona Munților Șureanu, în Apuseni dar, dar se pare că în aceste condiții habitatul lor natural s-a extins în zonele de deal și chiar pe culoarul Mureșului.

Sursa: libertatea.ro 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9732 secunde