Lună de foc pentru Poliția Locală. Mii de sancțiuni aplicate constănțenilor

209
În luna aprilie 2018, polițiștii locali din cadrul serviciilor operative ale Direcției Generale Poliția Locală au acționat pe raza municipiului Constanța. În urma verificărilor și constatărilor efectuate în teren de către angajații instituției, au fost aplicate 3.896 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 846.783 lei. 


Cele mai multe sancțiuni contravenționale, în număr de 3.416, au fost aplicate în domeniul circulației pe drumurile publice și ordinii și liniștii publice, în valoare de 536.883 lei. 


Lucrătorii instituției au avut în atenție zonele: Parcul Tăbăcărie, Parcul Gară, Parcul Poarta 6, Parcul Viitorului, Parcul Far, Parcul Tomis 2, Parcul Casa de Cultură, Parcul Arheologic, Parcul "Oleg Danovski", Casa Căsătoriilor, Faleza Cazinoului, Piața Ovidiu, Centrul Vechi, Tomis 2, Tomis 3, Brotăcei, Cireșica, Grivița, CET, Poarta 6, Anadalchioi, Coiciu, Henri Coandă, Km 5, Km 4-5, Platou Gară, stațiunea Mamaia și Satul de Vacanță. 


Din totalul de 308 fapte depistate pe linia menținerii ordinii și liniștii publice, 13 sancțiuni au fost date pentru apelarea la mila publică, dispunându-se și măsura complementară de confiscare a banilor proveniți din cerșetorie, unde a fost cazul. 


În cartierul Henri Coandă din municipiul Constanța, au fost înregistrate 26 amenzi contravenționale în valoare de 4.400 lei, pentru consumul de băuturi alcoolice, tulburarea liniștii locatarilor, provocarea ori participare efectivă la scandal în locuri publice, consumul produselor din tutun în spații publice închise, desfășurare activități de picnic în afara locurilor special amenajate, răscolirea gunoiului din containere, aruncarea cojilor de semințe pe domeniul public.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4436 secunde