LOVITURĂ DURĂ PENTRU CRISTIAN BOUREANU. BANCA pune SECHESTRU pe averea sa

1124
LOVITURĂ DURĂ PENTRU CRISTIAN BOUREANU. BANCA pune SECHESTRU pe averea sa - boureanu-1499071571.jpg

Articole recomandate

Magistrații Judecătoriei Sectorului 1 au respins, recent, cererea prin care Boureanu încerca să blocheze executarea silită declanșată de o instituție bancară la care fostul politician are datorii uriașe. 


De altfel, o altă bancă i-a scos la licitație, în urmă cu câțiva ani, patru terenuri din sectorul 3 pentru niște datorii de aproape două milioane de euro.


După ce a fost bătut de un agent al poliției rutiere și a fost reținut pentru 30 de zile, iată că acum fostul deputat ar putea fi din nou executat silit, potrivit Romania TV.


Totul se întâmplă din cauza datoriilor uriașe pe care fostul politician le are la o bancă. Magistrații Judecătoriei Sectorului 1 au respins cererea prin care Boureanu încerca să blocheze executarea silită, iar acum banca ar putea scoate la vânzare toate bunurile deținute de acesta pentru recuperarea prejudiciului.


În urmă cu câțiva ani, Cristian Boureanu a fost executat silit de o altă bancă. Atunci el a rămas fără 4 terenuri, în suprafață totală de 23.500 de metri pătrați, pentru niște datorii de aproximativ 2 milioane de euro.








Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.2561 secunde