Locurile de joacă din mai multe zone din oraş, reparate şi modernizate

154
Locurile de joacă din mai multe zone din oraş, reparate şi modernizate - 1-1600350888.jpg

Articole recomandate

Pe lângă lucrările de modernizare a locurilor de joacă, ce se derulează în această perioadă, primăria municipiului Constanța intervine cu reparații curente la spațiile care au necesitat astfel de lucrări. 


Mai exact, locurile de joacă ce au fost reabilitate anul trecut și care au fost vandalizate ori care s-au deteriorat. De asemenea, echipele au intervenit pentru reparații curente și la spațiile de joacă ce nu au intrat încă în reabilitare capitală, pentru a menține echipamentele existente în condiții optime până când acestea vor fi cuprinse în programul de modernizare al municipalității. 


În ultima săptămână, au avut loc lucrări de reparații, vopsitorie, completare și/sau înlocuire elemente de joacă la spațiile de joacă de pe str. Pescarilor, bl FZ15-FZ17, de pe aleea Heracleea, la intersecția cu str. Făt Frumos, bd. Tomis bl TAV5A, str. Constantin Brâncuși bloc 8/10, str. Baba Novac, din Parcul Casa de Cultură, Parcul Doraly și Parcul Poarta 6, str. Arcului, la intersecția cu str. Liliacului, din zonele de agrement CET și de pe str. Brizei, de pe str. Hatman Arbore, la intersecția cu str. Bujorului, de pe aleea Lupeni și de pe str. B.P. Hașdeu bloc L7-L8. 


De asemenea, la spațiile de joacă la care s-au efectuat reparații curente și care nu au intrat în reabilitare astăzi și mâine va fi completat și nisipul. 






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.651 secunde