Liviu Dragnea rămâne în închisoare!

175
Liviu Dragnea rămâne în închisoare! - 646x4041-1575977444.jpg

Articole recomandate

Liviu Dragnea rămâne în închisoare, a decis instanța supremă. Judecătorii Înaltei Curți de Casație și Justiție au respins contestația în anulare făcută de fostul președinte al PSD.


Magistrații au stabilit că solicitarea este inadmisibilă.

Ei au constatat că motivele invocate de Liviu Dragnea în formularea cererii nu se regăsesc printre cele enumerate de legea penală.

Decizia este definitivă.

După dezbaterea de marți din sala de judecată, Flavia Teodosiu, avocatul lui Liviu Dragnea, a declarat că a cerut instanței supreme să fie suspendată condamnarea de 3 ani și 6 luni, dar și admiterea în principiu a contestației în anulare.

Liviu Dragnea a formulat prin avocați, în 22 octombrie, la instanța supremă, recurs în casație, o cale de atac față de condamnarea de 3 ani și 6 luni în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. De asemenea, fostul lider PSD a depus, tot la ÎCCJ, și o contestație în anulare în același dosar.

Contestația în anulare a fost respinsă, așadar rămâne de judecat cealaltă solicitare.

Fostul lider PSD Liviu Dragnea a fost condamnat la închisoare de 3 ani și 6 luni cu executare, în luna mai, în dosarul angajărilor fictive de la Direcția de Protecție a Copilului Teleorman.

Potrivit legii, odată cu admiterea în principiu a contestației sau ulterior acesteia, instanța poate suspenda motivat, în tot sau în parte, executarea hotărârii supuse revizuirii.

În prezent, Liviu Dragnea este încarcerat în Penitenciarul Rahova.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5997 secunde