Liviu Dragnea a primit interdicție de intrare în SUA. Decizia îi vizează și pe copiii săi

329
Liviu Dragnea a primit interdicție de intrare în SUA. Decizia îi vizează și pe copiii săi - dragnea-1567701625.jpg

Articole recomandate

Fostul lider PSD, Liviu Dragnea și copiii lui nu au voie să intre în Statele Unite. Pentru că tatăl lor este implicat în fapte grave de corupție, Dragnea, fiul său, Valentin și fata lui, Alexandra, au primit interdicție pe teritoriul Americii. 


Liviu Dragnea a primit interdicție de intrare în SUA, pentru implicare în acțiuni de ″corupție semnificativă″⁣, a anunțat joi într-un comunicat Departamentul de Stat al SUA. Interdicția este valabilă și pentru cei doi copii ai săi, Valentin Ștefan Dragnea și Maria Alexandra Dragnea.


Potrivit dispozițiilor aplicabile ″în cazurile în care secretarul de stat are informații credibile conform cărora oficiali ai unor guverne străine au fost implicați în (fapte de) corupție semnificativă, aceste persoane și membrii lor de familie nu sunt eligibili pentru intrare în SUA″⁣, motivează Departamentul american de Stat această decizie.


″Legea solicită de asemenea secretarului de stat să desemneze public sau privat oficialii în astfel de situații și pe membrii lor de familie″⁣, mai precizează comunicatul.


″Acțiunea de astăzi transmite un semnal puternic că SUA sunt angajate în combaterea corupției și în sprijinirea statului de drept în România″⁣, se menționează în încheiere.


Sursa: Agerpres


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.036 secunde