LITORAL ÎN SIGURANȚĂ! Ce spun polițiștii constănțeni

231
LITORAL ÎN SIGURANȚĂ! Ce spun polițiștii constănțeni - whatsappimage20180620at134953-1529498766.jpg

Articole recomandate

La data de 20 iunie a.c. polițiștii din cadrul Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității Constanța au desfășurat activități specifice, în stațiunea Mamaia, pentru prevenirea faptelor contra patrimoniului, precum furturile de pe plajă, din autoturisme și din camerele de cazare.

Astfel, polițiștii constănțeni le-au prezentat administratorilor unităților de cazare, precum și personalului angajat al acestora, sfaturi și recomandări în vederea prevenirii furturilor din camerele de hotel și din autoturisme.

Totodată, polițiștii au discutat cu turiștii întâlniți pe plajă, cu scopul prevenirii faptelor antisociale și creșterii sentimentului de siguranță pe litoralul românesc. Astfel, polițiștii le-au recomandat acestora să se asigure în permanență că nu lasă ferestrele sau ușa camerei de hotel deschise, că depozitarea bunurile de valoare se face doar în locuri sigure, precum seiful hotelului sau recepție, iar pe plajă, telefoanele, banii și gentile să fie supravegheate permanent.


În cadrul activității, polițiștii au afișat pliante cu recomandări informativ-preventive atât la recepțiile hotelurilor, cât și cele ale unităților de alimentație publică, precum și în alte locuri frecvenatte de turiști.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8104 secunde