Lege nouă pentru mașinile parcate pe trotuar

1120
2
Lege nouă pentru mașinile parcate pe trotuar - masiniparcatepetrotuar-1477839389.jpg

Articole de la același autor

Săptămâna aceasta, ministrul Afacerilor Interne, Dragoș Tudorache, va propune, în ședința de Guvern, un set de reguli în vederea degajării spațiului public de mașinile parcate pe trotuare. 


"Avem un proiect de hotărâre de guvern, este pe circuit de avizare și care sper să primească aviz în ședința de miercuri a Guvernului. Vom avea cadrul legislativ prin care vom recrea condițiile de degajare a spațiului public", a declarat Dragoș Tu-dorache în cadrul sesiunii online "De vor-bă cu Ministrul tău", inițiată de Ministerul pentru Consultare Publică și Dialog Civic. Ministrul de Interne a explicat că legea va reglementa și spațiile pentru pietoni, scrie News.ro. "Se reglementează și spațiile care trebuie lăsate pentru pietoni. Prin ju-mătate din București nu se poate trece pe trotuar cu un cărucior de copil, vă spun din experiență", a mai spus Dragoș Tudorache. El a mai propus ca banii colectați din amenzile date pentru parcări nere-gulamentare sau sumele obținute din blocarea autovehiculelor să fie direcționate către înființarea a noi locuri de parcare. 


Comentează știrea

Pavel
31 octombrie 2016
Ce capete patrate la conducatorii patriei....

Deci ca sa faci locuri de parcare,aduni de la fraierii care nu au loc si sunt amendati. Dar niste picioare-n cururile alea cu care gandesc guvernantii nu se poate? Leprele alea zice-se demnitari nu pot fi trimise dracului in alta parte si sa punem in loc oameni care chiar se pricep si vor sa faca ceva pentru toti romanii? Io'-te dom'-le,ce le bese mintea zevzecilor patriei,in loc sa gandeasca la infrastructuri si parcari civilizate,cretineii neamului incep cu amenzi. Pai hai sa interzicem circulatia masinilor personale,ca asa nici nevoie de multe drumuri nu va mai fi,ce ziceti mai,hahalere conducatoare?

conducator auto
31 octombrie 2016
lege parcare

Bravo, Pavel! Subscriu.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0809 secunde