Le-ați văzut? Două tinere din Medgidia și Mangalia, date dispărute!

309
Le-ați văzut? Două tinere din Medgidia și Mangalia, date dispărute! - disparutamangalia3oct-1570134790.jpg

Articole de la același autor

Familiile a două tinere au cerut sprijinul polițiștilor pentru găsirea acestora, după ce fetele au dispărut și nu mai știu nimic despre ele. Miruna Nicoleta Șerban are 18 ani, este din Medgidia, și a plecat de acasă în cursul zilei de miercuri, 2 octombrie, iar până în prezent nu a mai revenit. Fata are 1,67 metri înălțime, în jur de 55 – 60 kilograme, păr negru, tuns până la nivelul umerilor, ochi căprui, fără semne particulare. La data plecării, tânăra purta pantaloni, bluză și pantofi sport, de culoare neagră. Familia a făcut apel și pentru rețelele de socializare, în speranța că va afla mai multe informații despre locul unde se află. 


Oamenii legii o caută și pe Georgiana Țăranu, de 15 ani, din Mangalia. Miercuri, 1 octombrie, aceasta a plecat de acasă la școală, iar după terminarea orelor de curs, în jurul orei 11,00, a plecat de la școală, dar nu a mai ajuns la domiciliu. Adolescenta are în jur de 1,55 – 1,60 metri înălțime, 45 de kilograme, constituție astenică, păr lung, șaten, puțin ondulat și ochi căprui. La data plecării, purta pantaloni jeans de culoare albastră, bluză albă, giacă verde și pantofi sport, albi. 


Cetățenii care pot furniza orice informații în legătură cu această persoană sunt rugați să contacteze Dispeceratul IPJ Constanța, telefon 0241/611364 interior  20005.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2199 secunde