Laurențiu Baranga și-ar fi falsificat diploma de bacalaureat. Se fac investigații

179
Laurențiu Baranga și-ar fi falsificat diploma de bacalaureat. Se fac investigații - 1-1602314578.jpg

Articole recomandate

Sunt percheziții la șeful Oficiului pentru Combaterii Spălării Banilor, Laurențiu Baranga. Acesta este vizat de o anchetă de înșelăciune. Anchetatorii au informații potrivit cărora oficialul și-ar fi falsificat diploma de bacalaureat, informează Digi.24


Laurențiu Baranga și-ar fi falsificat diploma de bacalaureat și, astfel, ar fi indus în eroare mai multe instituții publice.


Prejudiciul reclamat până în prezent este de peste 640.000 de lei.


Polițiștii Direcției de Investigare a Criminalității Economice-I.G.P.R., sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție – Secția de urmărire penală și criminalistică, fac percheziții la domiciliul lui Laurențiu Baranga din Râmnicu Vâlcea.


El este cercetat pentru înșelăciune. Operațiunea beneficiază de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române.


"Persoana în cauză este cercetată pentru inducerea și menținerea în eroare a mai multor instituții publice, prin depunerea la dosarul de angajare a unor documente de studii falsificate și care ulterior au fost desființate de către instanțele judecătorești competente.


Facem precizarea că, în baza documentelor de studii falsificate, persoana cercetată a ocupat o funcție importantă în cadrul unei instituții publice, activează în cadrul unor instituții de învățământ superior, iar în prezent deține o funcție publică de rang înalt.


Prejudiciul reclamat până în prezent este de peste 640.000 de lei, reprezentând indemnizațiile brute încasate de la unii angajatori, urmând a fi completat în funcție de întregul material probator ce se va administra în cauză", a precizat Poliția Română.


Laurențiu Baranga va fi adus la sediul Inspectoratului General al Poliției Române, pentru desfășurarea activităților specifice de urmărire penală, potrivit sursei citate. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3921 secunde