Lăsată fără "marfă" de jandarmii constănțeni

227
Lăsată fără

Articole de la același autor

Dimineața zilei de sâmbătă a fost un coșmar pentru o comerciantă din Mangalia, căci a fost prinsă în ilegalitate de oamenii legii. Un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, Detașamentul 6 Mangalia, a depistat o femeie care comercializa țigări, fără îndeplinirea condițiilor legale.


Comercianta, în vârstă de 61 ani, având domiciliul în Mangalia, intenționa să vândă trecătorilor 95 de pachete de țigări fără timbre accizabile, inscripționate cu numele mai multor mărci. "Afacerea" se desfășura la ieșirea din municipiul Mangalia spre localitatea Limanu.


Jandarmii au întocmit procesul-verbal de constatare, conform prevederilor Codului de Procedură Penală, pe care l-au înaintat lucrătorilor Poliției Mangalia, în vederea continuării cercetărilor. Țigările oferite spre vânzare au fost confiscate. 


"Recomandăm cetățenilor să nu achiziționeze țigări ce nu îndeplinesc condițiile legale de comercializare și să sesizeze autoritățile atunci când observă astfel de fapte", este semnalul de alarmă tras de polițiștii din Constanța, pentru toți posibilii cumpărători.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6576 secunde