Lăsat în libertate după ce polițiștii au tras 15 focuri de armă pentru a-l prinde. Nu avea permis, iar mașina era cu numere false

25186
3
Lăsat în libertate după ce polițiștii  au tras 15 focuri  de armă pentru  a-l prinde. Nu avea permis, iar mașina era cu numere false - tanar-1488559277.jpg
În urmă cu două zile, în jurul orei 17.45, polițiștii constănțeni au fost nevoiți să utilizeze armamentul din dotare, după ce șoferul unui autoturism înmatriculat în Spania nu a oprit la semnalul agenților, pe DN 22C, în zona orașului Medgidia. 


Autoturismul a fost urmărit în trafic și blocat pe Autostrada A2 la km 212. Pentru a-l opri, polițiștii au tras nu mai puțin de 15 focuri de armă, în plan vertical și spre cauciucuri. Trei persoane au fost aduse la Serviciul Rutier pentru audieri. 


Ca urmare a cercetărilor, polițiștii constănțeni au stabilit că șoferul are permisul de conducere anulat de autoritățile din Italia, autoturismul în cauză este neînmatriculat și era pus în circulație cu număr fals. La volan se afla Cristian Dumitran, un tânăr în vârstă de 26 de ani. 


Alături de șofer se aflau și alți doi pasageri, domiciliați pe raza județului Constanța. Poate părea incredibil, dar procurorii au decis că nu se impune reținerea niciunei persoane. Astfel, bărbatul care a comis un concurs de contravenții și infracțiuni poate umbla liber până când va fi trimis în judecată. Cristian Dumitran nu este ușă de biserică, potrivit anumitor surse el având antecedente penale și în străinătate. 


Autoturismul marca BMW aparține unui bărbat care avea de gând să-l vândă, încredințându-i cheile tânărului pentru a testa mașina. La audieri au fost adus și proprietarul autoturismului pentru a explica de ce avea numere false montate pe mașină. 


Comentează știrea

In evul mediu legile nu se aplica se inventează .....
3 martie 2017
E ceva normal,nimic special

Daca trăim in evul mediu ,aplicăm legi dupa cum se aud zgomotele in ureche.

emic boc
4 martie 2017
țară de căcat

Români, fugiti cât mai repede din această țară de căcat

Liviu Burebista
4 martie 2017
anarhie

De pe ce planeta sant porcii astia de procurori? Nu este de mirare ca in Romania domneste legea junglei.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6178 secunde